tiistai 31. joulukuuta 2013

Käytiin Ninjan kanssa nyt aamulla eläinlääkärissä pikku mutkan ko epäilin, että Ninjalla on närästystä ja sen takia ruoka ei oikeen ole maistunut pariin päivään. Oli kyllä harvinaisen mukavaa käydä oulaisten eläinlääkärissä, koska nyt oli aivan huippu eläinlääkäri vastaanotolla. Eläinlääkäri joka oikiasti osaa hommansa ja joka oikiasti perehtyy ongelmiin ja ratkoo ne. :)

Noh kuitenkin, ninjan kohtu ultrattiin ja siellä ei näkyny mitään, katsottiin nieluun ja sekin näytti siistiltä. Mahaa ei niinkään aristanut, kun paineltiin. Joten tein oman diagnoosin siittä, että koira yrittää vedättää mua 10-0 ja on ihan perusterve. Sain kuitenkin antibiootit ja vatsansuojalääkkeen varmuuden vuoksi jos sillä oikiasti on vatsavaivoja.

Kajaanin näyttelyt myös lähenee ja lähenee. Eilen tuli infoa näyttelyistä sähköpostiin ja katsoin moneltako bertsukehät alkaa pyörimään. Aamu 9:00 alakaa ja ollaan Pilven kanssa viidentenä kehässä. Tämä tarkoittaa sitä, että pitää lähtä ajamaan kajaaniin ennen kukon laulua. Noh, saa sitten esittää koiraa silmät ristissä. :D

Ajattelin alkaa Ninjan kans nyt aivan kokonaan Barf linajlle uudestaan "Bones and rawfood", oon ottanut tästä aiheesta todella paljon selvää, joten perustieto on kasassa. Kaikista eniten valisti tässä aiheessa Riikka lahden kirjoittama Barf raakaravinto käytännössä. Suosittelen kaikille aloittelijoille ensin lukemaan tämä kirja, ennen ku aloittaa kyseisen ruokinnan..


"Riikka Lahden Barf-raakaravinto käytännössä on hyvä opas barffauksen aloittamiseen. Kirja sisältää käytännönläheiset ohjeet koiran raakaruokintaan ja käsittelee myös allergisen koiran ruokinnan kattavasti."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti