sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ai että! Ollaan nyt joulukuun puolella ja lunta on tupruttanu muutaman sentin tännepäin suomea. Koirat tykkää ja itsekkin myös. Mukavempi on käydä metässä rämpimässä ku on lunta maassa ja pakkanen kiristää poskia, joten tänäänki vietettiin ainakin 1 h mettän siimeksissä pimeässä vieläpä. Välillä meinas tulla kyllä sydäri ku Ninja alako haukkuu ihan hulluna jollekin turhalle asialle.

Ninjalla on alkanut hellittämään juoksut, enää ei tiputtele niin paljoa lattialle, mutta käytös on kyllä muuttunut. Kuivaruoan suhteen on alkanut krantuksi, mutta raakaa lihaa syö kuin hevonen. Ja en olisi kyllä uskonut, että se alkais pomottamaan ketään, mutta pitihän se uskoa ku omat silmät kerta näki. Koko ajan hyppää Pilven selänpäälle ja alistaa sen. :D

Miten mie vielä maltan odottaa 9 pv, kun sitten nahkaani piikitettään tämä maailman mahtavin rotu <3 Tammikuussa sitten 11 pv yritetään onnea Pilven kanssa Kajaanin Tamminäyttelyissä. :)


1 kommentti:

  1. Maltahan ny.. ;) Mahtaa tuntua mukavalta ku tiistaina kone surraa mun iholla ja jouvut vielä ite oottaa viikon siittä XD hehehe. :)

    VastaaPoista