lauantai 17. elokuuta 2013

Käytiin eilen Ninjalle ottamassa uudet rokotukset, kun meinasi mennä umpeen. Noh, elukkalekuri alkoi tutkiskelemaan ninjuskaa ja ihmetteli Ninjan korkeaa pulssia joka näytti 120. Tällaisella isolla koiralla se pitäisi olla 60. Ajattelin kuitenkin, että pulssi varmasti oli siksi nuin korkea, kun ennen elukkalääkäriin menoa ninja remusi pilven kanssa ja kävi 300 m aamupaska/kusi lenkin ja kaiken kukkuraksi dogilla näytti olevan kuumakin.

Lämmötkin oli hieman koholla 39.2 ja elukkalekuri otti käteen ultran ja ultrasi ninjan kohdun, sieläkään ei näkynyt mitään. ONNEKSI!


Kotia kun pääsimme, annoin koirien nukkua muutaman tunnin ja sen jälkeen mittasin itse ninjan lämmön. Silloin lämpö näytti 38.7 elikkä ihan normaali.

Eniten minua tässä ärsyttää se, kun tämä meidän murkku on alkanut kranttuileen TAAS. Ei auta vaikka lihaa/nappuloita sille antaa. Ei suostu syömään siltikään. Ja kun sen pitäisi saada enemmän massaa, mutta minkäs teet kun koira ei syö! :( Tässä kyllä tulee harmaita hiuksia.  Eläinlääkärikin sanoi, että on hoikassa kunnossa.

Ja paskanmariat koira on sairas, se on oma iloinen itsensä. Hienostelija diiva, prkl.


Peukut vaan pystyyn ja toivotaan, että tälle meijä nallukalle palaa ruokahalut takaisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti