keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ninjalla on ollut nyt muutama päivän ruoan kans hyvä kausi, pitää taas koputtaa puuta! Välillä kuitenki raukalla ollu närästyksen oireita, mutta ollaan saatu närästys kondikseen piimän ja tehobaktin avulla.. :) Oon huomannu, et Ninjasta on tullu hieman erillainen koira, se tykkää paljo enemmän leikkiä ja juoksennella mehtässä..  Ihana tunne, kun koira voi hyvin!


Ilmoitin Ninjan myös Karhutestiin joka pidetään nivalassa maaliskuussa. Sitä odotellessa! Oisin voinut valita myös suden, mutta ajattelin, että karhu on paljo jännempi vaihtoehto.

 Jos joku ei tiedä minkälainen on karhutesti, niin selitämpäs sen tässä sitten. Karhutesti on tarkoitetu koirille ja  siinä katsotaan miten koira reagoi karhun läsnäollessa. Karhu on myös kauko-ohjattava jossa on oikean karhun tuoksu ja se ääntelee samalla ihan kuin oikea karhu.


Laitan vielä videon konekarhusta niille jotka ei ole koskaan nähnyt miten homma toimii. :) tästä linkistä pääset katsomaan videon. Konekarhu video

1 kommentti:

  1. Voi hyväne aika ku kahtoin noita videoita niin Pöppis oli aivan pulloharjana ja tärisi ku haukkumine kuuluu konneelta.. :D

    VastaaPoista