perjantai 18. lokakuuta 2013

Koiranruoka

Ajattelin laittaa tähän ihan huvikseen tietoa minkäslaista safkaa syötän tällä hetkellä koirilleni.

Tämä taitaa olla maailman parasta kuivamuonaa mitä ikinä olenkaan syöttänyt! Lähetetään aina kotia tuoreina ja tähän ruokaan laitetaan vain tuoreita raaka-aineita ja ilman säilöntä-aineita. Ei myöskään sisällä venhää, soijaa tai maissia.

Vaikka tämä onkin aika tyyristä ruokaa. 13 kg maksaa n. 80 €, mutta koirien hyvinvointi on mulle todella tärkeää. <3


Tässä olisi vähän enemmän tietoa kyseisestä ruoasta:

Luontaista ravintoa

Vaikka ihmiset usein inhimillistävät koiriaan ja kissojaan, ei tämä ole kuitenkaan oikea lähtökohta lemmikin ruokavaliota ajatellen. Modernista elämäntyylistä huolimatta kissojen ja koirien anatomia on edelleen sopeutunut lähes yksinomaan lihapitoiseen ruokavalioon. Tästä syystä ORIJENIN valmistusaineet ovat luontaisesti sopivassa suhteessa: 80% lihaa ja kalaa, 20% hedelmiä ja vihanneksia ja 0% viljaa

kokonaisesta saaliseläimestä koostuva ruokavalio (WHOLE PREY)

Kokonaisen riistaeläimen, kalan tai linnun ravitsemuksellinen koostumus vastaa täydellisesti koirien ja kissojen ravintotarpeita. ORIJEN sisältää kaikki kolme kokonaisen saaliseläimen osaa tietyssä suhteessa.

Lihaa | 70-85 %

Korkea lihapitoisuus tarjoaa koirille ja kissoille runsaan ja luonnolisen välttämättömien aminohappojen lähteen.

Elimiä | 10-15%

Tuore maksa ja mahalaukku ovat erittäin ravitsevien vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä ja ne sisältävät mm. rautaa, sinkkiä sekä A-, D- ja B- vitamiineja.

Syömäkelpoisia luita | 5-10%

Luut, luuydin ja rustot ovat luontaisia ja täydellisen tasapainoisia kalsiumin, fosforin, glukosamiinin ja kondroitiinin lähteitä.

Runsaasti lihaa ja proteiineja

Vähintään kymmenen ORIJENIN tärkeintä raaka-ainetta ovat peräisin lihasta, siipikarjasta tai kalasta, jotka kaikki on luokiteltu laadultaan ihmisravinnoksi sopivaksi

Vähähiilihydraattinen, Matalaglykeeminen

ORIJENIN hiilihydraatit ovat peräisin matalaglykeemisistä hedelmistä ja vihanneksista - EI VILJASTA EIKÄ PERUNASTA. Uusissa ORIJEN Whole PRey - ruoissa peruna on korvattu matalaglykeemisillä linsseillä ja kikherneillä.

Kanadan parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista Champion petfoodsin omissa tiloissa Kanadassa valmistettu ja palkittu ORIJEN pitää varmasti rakkaan koirasi tai kissasi onnellisena, terveenä ja vahvana

2 kommenttia:

  1. Hui, kauanko tuo 13 kg kestää teillä?

    VastaaPoista
  2. Noin 1 kk yhelle koiralle. Eli n. 26 kg menee kuukaudessa :) mut saa toki lisänä raakaa lihaa, nii voi kestää vähä yli kk.

    VastaaPoista