keskiviikko 8. toukokuuta 2013



Minähän olen näköjään huono blogin kirjoittaja, ku tulee uusia tekstejä monen kuukausien päästä.. :D Noh, ei se mitään, kerronpahan silti mitä on tapahtunut. :)

Käytiin huhtikuussa kasvattajalla Posiolla 17.4-21.4.2013 aikana, kävimme Kuusamon ja Poison Match showssa. Ninja ei pärjännyt Kuusamossa, mutta ajattelin et kokemusta rikkaampi kuitenkin. Kävimme sitten Posiolla ja siinä vaiheessa veti suun ihan pyöreälle kun astuin kehään ja esityksen jälkeen sain punaisen nauhan. Lopulta kaikki jotka saivat punaiset nauhat menivät kehään.. Pääsimme Ninjan kanssa PUN 4 SIJ.. :) Uskomaton tunne kun ensimmäistä kertaa elämässään Ninja pärjää mätsäreissä.. :)


Ninja 1 V



Pilvi 2 kk



Eikä siinä vielä kaikki.;) Huhtikuun lopussa meille tuli kuopiosta uusi perheenjäsen. <3 Nyt 9 vk vanha Bernhardinkoira pentu nimeltään Pilvi.. Tytöt tuleva todella hyvin toimeen keskenään.. :)



Vappuna kävimme myös katsomassa Puhallinorkesteria koirien kanssa, aivan järkyttävä räntäsade! Illala sitten paistoi aurinko ja kävimme koirien kanssa uimarannalla.. :)



Ninja kävi melkein heittää talviturkin ;-)
Mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti